VAN DER AREND HOVENIER en grondwerk

Bij Van der Arend Hovenier en Grondwerk staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. De producten die wij leveren zijn van goede kwaliteit, naar de wensen van de opdrachtgever. Wij werken nauw samen met onze vaste leveranciers om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen. Van der Arend Hovenier en Grondwerk volgt de allernieuwste trends op de voet.

Na de eerste afspraak waarin we uw wensen doorspreken, gaan we aan de slag met het ontwerp. Van der Arend Hovenier en Grondwerk kan uw wensen geheel in 3D vertalen, zodat u al tijdens de ontwerpfase door uw eigen droomtuin kunt lopen.

Wij streven ernaar elke tuin uniek te maken, door goed te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen naar een ontwerp. Voor het realiseren van uw droomtuin werken wij uitsluitend met de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden op de juiste plaats. Van der Arend Hovenier en Grondwerk beschikt over diverse machines en gereedschappen om het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Na de aanleg van uw tuin kunnen wij  uw tuin vakkundig onderhouden, zodat er voor u voldoende tijd is om optimaal van uw tuin te kunnen genieten.

Van der arend Grondwerk

Naast de aanleg en het onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen, is Van der Arend Hovenier en Grondwerk ook gespecialiseerd in het grondwerk. Van grondverzet, het plaatsen van een beschoeiing, het plaatsen van keerwanden tot het verwijderen van vocht onder uw huis; Van der Arend Hovenier en Grondwerk heeft de kennis en kunde in huis om dit u vakkundig te laten verlopen. 

VAN DER AREND HOVENIER IN EN BUITEN HET WESTLAND

Van der Arend Hovenier en Grondwerk is gevestigd in het Westland, maar is ook werkzaam buiten deze regio om uw wensen te realiseren. Wij beschikken over een Westlandse mentaliteit en een flinke dosis inzet, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw droomtuin.

Voor spoedklussen, zoals kapotte leidingen, staan wij waar mogelijk 24 uur per dag voor u klaar om uw zorgen weg te nemen en verder op weg te helpen! 

Kernwaarden

  • - Vernieuwend
  • - Inspirerend
  • - Resultaat gericht
  • - Uitdagend
  • - Serieus
  • - Westlandse mentaliteit
  • - Open
  • - Ondernemend